Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland - illustraties voor cursus Een puber in huis

20 mei 2016

Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland | illustraties voor cursus Een puber in huis

 

Maatschappelijke dienstverlening Flevoland vroeg mij om illustraties te maken voor hun cursus Een puper in huis over tieners die opgroeien tot pubers. En waarbij ouders graag extra handvatten voor willen hebben om hun kinderen daarin zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

 

Ze wilden graag kleurrijke en luchtige illustraties om dit onderwerp op een luchtige manier bespreekbaar te maken met humor.

 

Bekijk meer educatief werk

 

Aanbeveling

Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF) heeft Anna Sikkes gevraagd om voor twee van haar kindertrainingen de illustraties te maken voor de kinderwerkboeken. Het gaat om de sociale vaardigheidstraining ‘Dit ben ik’ en de groep voor kinderen van gescheiden ouders ‘Twee huizen’. Het plezierige contact met Anna verliep telefonisch en via de mail en op basis van de informatie over de verschillende trainingsbijeenkomsten maakte zij prachtige, aansprekende en kleurrijke illustraties die perfect de inhoud weergaven. Ik vind Anna’s tekeningen uniek, gedetailleerd en vaak humoristisch. Ze heeft een heel ‘eigen’ stijl’ die ik niet eerder en later ben tegengekomen. De tekeningen zijn tijdloos en kenmerken inmiddels sinds 2015 onze beide trainingen.

 

Staffunctionaris kwaliteitsbevordering MDF

- Monique van Workum

Een puber in huisEen puber in huisEen puber in huisEen puber in huis

Ik maak kleurrijke, speelse illustraties die mensen met elkaar verbinden.

Neem contact op