Uitgeverij Clavis - illustraties kinderboek De bende van Zeus

3 juni 2019

Uitgeverij Clavis | Kinderboek De bende van Zeus

Selectie illustraties uit het boek - vanaf 8 jaar.

 

Voor uitgeverij Clavis mocht ik dit mythologische verhaal illustreren over Zeus en zijn vrienden geschreven door Ingrid Vanderkerckhove. Ik maakte 14 zwart-wit illustraties verspreid over het boek en een omslag in kleur.  Voor dit boek heb ik de illustraties met de hand getekend. Ik vond dit thema supergaaf om te illustreren, omdat ik de Griekse Mythologie erg interessant vind en het fantastisch vond dat ik mezelf er zo in mocht verdiepen. 

 

 

Bekijk meer boeken 

 

Samenvatting

Dit is het verhaal over Kronos en Rea, over Zeus en Hera, over Danaë en over Perseus, over Eros en het Orakel, over Charon, Hades en de onderwereld, over Athene, de nimfen, Medusa en de Drie Grijze Zussen. Bloedstollende verhalen uit de Griekse mythologie op kindermaat, met veel humor en fantasie. Ontdek wat de goden en helden van de Griekse oudheid zoal hebben uitgespookt. Is een van hen de dapperste of de sterkste? Een vrolijk boek voor kinderen die houden van avontuur en spanning en die meer willen weten over een stukje geschiedenis. 

 

Koop het boek De bende van zeus

Werkwijze: Met de hand ambachtelijk getekende illustraties

De bende van ZeusDe bende van ZeusDe bende van ZeusDe bende van ZeusDe bende van ZeusDe bende van ZeusDe bende van ZeusDe bende van Zeus

Ik maak kleurrijke, speelse illustraties die mensen met elkaar verbinden.

Neem contact op