Zo kan een verhaal zomaar ontstaan

28 juli 2022

Deze maand is het precies 4 jaar geleden dat mijn vader overleed na een korte maar heftige ziektebed, 2 weken nadat mijn dochter net was geboren. Een pittige periode die aanbrak en waar ik vaak tegelijk met mooie en verdrietige momenten naar terugblik. Ik ben toen in 2019 begonnen met een serie illustraties als eerbetoon aan hem. Hij was boer in hart en nieren. De boerderij was zijn alles. Toen we op zijn begrafenis een van van zijn lievelingsliedjes draaide van John Denver: Country roads ('Country roads, take me home') kwamen er bij mij beelden op van een man die op zijn trekker de wereld rondreist. Hij was op weg naar huis, want dat was het allermooiste plekje op aarde. De boerderij was zijn thuis en zijn alles. Zo is het verhaal gegroeid in deze vorm. Het is uiteindelijk een beeldenreeks geworden die eindeloos kan worden aangevuld.

 

Dit project ligt me daarom zo dierbaar aan het hart dat ik het graag wilde delen. Om de fijne herinneringen en momenten te delen die illustraties kunnen brengen.

Zo kan een verhaal zomaar ontstaan

Ik maak kleurrijke, speelse illustraties die mensen met elkaar verbinden.

Neem contact op