Hoera! Het Zwols Illustratoren Netwerk bestaat 20 jaar!

23 augustus 2021

Hoera! Het Zwols illustratoren Netwerk bestaat 20 jaar!

 

En om dat te vieren werd er een online museum opgericht waar bezoekers kennis kunnen maken met alle leden en hun werk. Het is een blijvende expositie en het hele jaar geopend. De eerste bezoeker was de wethouder van cultuur Monique Schuttenbeld uit Zwolle. Haar reactie was lovend: ‘Ik heb net in jullie museum een kijkje genomen en wil eigenlijk nog veel langer rondwandelen. Wat ongelooflijk mooi gedaan. Ik snap dat jullie hier waanzinnig trots op zijn. Het ziet er prachtig uit. Er is zoveel creativiteit in Zwolle! Ik ben als wethouder van cultuur trots op de creativiteit in Zwolle en op jullie’.

 

 

Het museum is vormgegeven door ZIN-lid Coen Bouwstra  en met achtergrondillustraties van Steef Wildenbeest. Het online ZIN Museum is nu voor iedereen geopend. Dwaal door de zalen en maak kennis met alle leden en hun werk.

 

 

ZIN is een hecht netwerk van drieëntwintig professionele illustratoren uit Zwolle en omgeving. Onder hen zijn striptekenaars, cartoonisten, redactionele illustratoren en illustratoren van kinderboeken.

 

Hoera! Het Zwols Illustratoren Netwerk bestaat 20 jaar!Hoera! Het Zwols Illustratoren Netwerk bestaat 20 jaar!Hoera! Het Zwols Illustratoren Netwerk bestaat 20 jaar!Hoera! Het Zwols Illustratoren Netwerk bestaat 20 jaar!Hoera! Het Zwols Illustratoren Netwerk bestaat 20 jaar!

Ik maak kleurrijke, speelse illustraties die mensen met elkaar verbinden.

Neem contact op