Het karavaantje van alleen

20 januari 2016

Ik mag gaan zeggen welk boek het is dat ik voor Clavis ga illustreren! Het boek heet Het Karavaantje van alleen en verschijnt dit jaar in april bij Clavis. Dit wordt mijn eerste boek dat straks wordt uitgegeven bij een uitgeverij.

 

Het boek is geschreven door de Belgische kinderboekenschrijfster Linda van Mieghem. Zij heeft talent om met woorden te spelen en de karakters op een eerlijke en kwetsbare manier tot leven te brengen. Ik was gelijk verliefd op het verhaal toen ik voor het eerst het manuscript onder ogen zag! Het karavaantje van alleen is een fantasievol leesboek voor kinderen vanaf 9 jaar over een weesmeisje en een fantasievogel die alleen zijn op de wereld tot ze elkaar ontmoeten. Ze zijn op zoek naar een plek waar zij thuishoren.

Het karavaantje van alleen

Ik maak kleurrijke, speelse illustraties die mensen met elkaar verbinden.

Neem contact op