'De mooiste dingen komen onverwacht'

31 december 2015

'De mooiste dingen komen onverwacht'

 

Dat is een quote hoe ik 2015 zou willen omschrijven! Dit jaar kwam het illustreerwerk echt van de grond en heb ik veel mooie opdrachten mogen doen. Ook het jaar 2016 ziet er al veel belovend uit, want straks komen er twee geïllustreerde boeken uit bij twee hele leuke, lieve en grappige verhalen.
De eerste heet: Het karavaantje van Alleen (clavis) en de tweede heet: Skelte wol in skelter ha (Afûk).

 

Ook hoop ik dat volgend jaar deze prenten (hieronder) een weg vinden naar een uitgeverij. Iets meer dan een jaar geleden ben ik samen met Kirsten Baartman een project aangegaan en heb ik bij haar verhaal 'Ik heb zoiets moois!' illustraties gemaakt over de grappige en stoere prinses Zwaan:

 

Prinses Zwaan heeft een prachtige tekening voor haar vader en moeder gemaakt. Maar ze is te laat. Butler staat voor de deur en hij laat niemand naar binnen. Woedend loopt Zwaan weg. Hoe moet ik dan mijn tekening laten zien? Wacht eens, als ik nu...
En ze bedenkt iets wat echt niet mag.

 

Ik kan nu alleen nog maar meer uitzien naar het nieuwe jaar en voor iedereen geldt 'De mooiste dingen komen onverwacht' :D!

Iedereen een hele mooie jaarwisseling toegewenst!

'De mooiste dingen komen onverwacht''De mooiste dingen komen onverwacht''De mooiste dingen komen onverwacht'

Ik maak kleurrijke, speelse illustraties die mensen met elkaar verbinden.

Neem contact op