Start Award Boekie Boekie

12 mei 2014

Voor de tweede keer oprij ben ik genomineerd voor de Start Award van Boekie Boekie. Op 7 juni vindt de prijsuitreiking plaats en ben ik benieuwd of ik bij de laatste 10 hoor. Dat is iets wat mij zo mooi lijkt!

Op deze pagina vind je mijn inzending die is geselecteerd door de jury.

 

Pietje Bell

Het thema dit jaar voor de wedstrijd was Pietje Bell. Pietje Bell staat eigenlijk pseudoniem voor alle kleine boefjes die er bestaan en ik vond het dan ook een uitdaging hem te illustreren. Soms heeft hij zo zijn streken, maar kan hij ook ontzettend lief en zachtaardig zijn. Vaak bedoelt ie het goed, maar toch gaat het vaak mis. Met die twee eigenschappen wilde ik een stiekeme, maar toch lieve Pietje Bell ontwerpen. De streek die ik voor hem had bedacht voor de wedstrijd was een gouwe ouwe. Pietje Bell kon het namelijk niet laten om met ladingen wc-papier de kubushuizen in Rotterdam te bekladden. Stiekem willen we volgens mij allemaal wel een Pietje Bell voor een dag zijn!

Start Award Boekie Boekie